martes, 14 de mayo de 2013

ATAQUE A CUMBRE, MAIL Y FOTOS DESDE EL KANGCHEN

Mail de Oscar Cadiach y Lluís Rafols recibido esta mañana a primera hora, todo vuestro:


Hola a tots. Avui us escrivim amb els anims renovats. El Lluis i jo acabem d'arribar de fer una excursió de cinc dies amb l'intencio de trobar el snow leopard i fer una descoberta fins el petit regne de Sikkim (india). Bueno, molt a pesar de les reticencies de Mingma Sherpa, de que acabariem a la pressó sense pasaport  en arribar a Dagerling (aquest era el nostre somni).
La veritat és que portavem molts dies en el C.Base  sense activitat i amb una previsió de mal temps o vent amb alçada per deu dies. Crec que la nostra decisió va esser de lo més encertada. Ens em endinçat per un meravellós bosc de rododendres l'arbre nacional del Nepal, Em vist l'au habitual semblant a les perdius selvatges, pero més grans. No l'au nacional el Dafne multicolor que si l'hem vist altres cops. Com animal nacional no és el iack sino el bou. Ramats de blue sheeps. També n'hem vist. I el dificil Snow Leopard de veure, encara que erem sobre el terreny no l'hem vist però com diu en Mingma que l'altre cop si el va veure i el té fotografiat, nosaltres no l'hem vist pero ell segur que ens va veure.
Com us dic aquest petit trekking ens ha servit per agafar energies renovades, s'acabat la tos i estem em plena forma i ara tornem estar al C.Base disposats a reeniciar el atac sembla que definitiu al Cim. Hi ha previsió bastant confirmada i a mida que pasant els dies de bon temps per les propers 19-20-21 de Maig i poden ser més dies. Molt probablement es sortirá el dia 16 de Maig cap els camps d'alçada. Ho tenim tot a punt i ara no poden desaprofitar el moment. Es la nostra oportunitat.
Crec que hem estat encertats i no desgastar-nos en no probar durant la curta finestra de bon temps. La nostra amiga Loa Jing, els coreans i la Iraní amb els seus sherpes ho han provat pero el vent i les intenses nevades els hi en impedit arribar al cim.
Be de moment aixó es tot. Ara estem tots sherpes i members bé,  al C. Base amb la moral posada en aquest intent.
Una forta abraçada.
Petons a tots
Lluis i Oscar
Sempre amunt!!!




1 comentario:

  1. Estic flipant amb la vostra expedicio' , Sikimm un somny per cualsevol muntanyer i viatger... ara teniu la finestra, teniu l,oportunitat de fer-ho, forza cadiach-rafols, amunt companys....
    No mes una coseta... MOLTA SORT !!!!!!!!!!!!
    Jose a.

    ResponderEliminar